Összegzés

2021.01.23. 15:01

Cîţu: Jól halad az oltáskampány

Florin Cîţu miniszterelnök szombaton bejelentette: az oltáskampány jól halad, és a kormánynak továbbra is az a célja, hogy szeptember végéig 10,4 millió román állampolgár be legyen oltva.

Forrás: gov.ro

'Jól halad az oltáskampány. Minden országban az oltásadagok számától függ a helyzet, mindazonáltal a számok egyértelműen azt bizonyítják, hogy Románia azok között az országok között van, amelyek nagyon jól előkészítették ezt a kampányt. Folytatjuk hasonló ritmusban, és továbbra is azt a célt követjük, hogy szeptember végéig 10,4 millió román állampolgár megkapja az oltás mindkét adagját, március 29-éig pedig 1,2 millió román állampolgár már be legyen oltva mindkét adaggal' – írta szombaton Cîţu a Facebookra.

A kormányfő ugyanakkor kiemelte, hogy 'mindig és mindenhol' be kell tartani az óvintézkedéseket, mert ennek köszönhető, hogy a fertőzési esetek száma lecsökkent.

A borítóképen: Florin Cîţu miniszterelnök

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában