Menetrend

2024.01.06. 12:22

Kolozsvárról és Chişinăuból New Yorkba, bukaresti átszállással

Forrás: boardingpass.ro

Agerpres

Júniustól Kolozsvárról és Chişinăuból is el lehet jutni egy rövid bukaresti átszállással New Yorkba, miután a HiSky légitársaság úgy módosította járatai menetrendjét, hogy az átszállási idő mindössze 1 óra 10 perc legyen.

A vállalat pénteki közleménye szerint ennyi időre lesz szükségük az utasoknak ahhoz, hogy a fővárosi Henri Coandă repülőtéren eljussanak a HiSky New Yorkba induló járatának beszállókapujához.

E szerint Kolozsváron és Chişinăuban az Egyesült Államokba készülő utasok hetente hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton 6:30-kor szállhatnak repülőre, és helyi idő szerint 11:35-kor érkeznek meg New Yorkba. A mindössze 12 órát tartó utazás magába foglalja a bukaresti átszállási időt is.

A Kolozsvár-New York repülőjegy ára 379 eurónál, a Chişinău-New York repülőjegyé 375 eurónál kezdődik.

A HiSky június 7-én, pénteken indítja az első járatát New Yorkba. A transzatlanti járat hetente négyszer, hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton fog közlekedni, a gép ugyanezen napokon fordul vissza Romániába.

Jegyek turista és üzleti osztályra is foglalhatók. Az áruk magában foglalja a fedélzeten felszolgált meleg ételt és az uzsonnát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában