Hóvihar

2023.11.26. 16:32

Hétfőn nem lesz tanítás Brăila, Konstanca, Călăraşi, Galac és Tulcea megyében

Forrás: ISU Tulcea

Agerpres

A rendkívül rossz időjárás miatt hétfőn nem lesz tanítás Brăila, Konstanca, Călăraşi, Galac és Tulcea megyében - tájékoztatott vasárnap a tanügyminisztérium.
Ligia Deca oktatási miniszter vasárnap távkonferenciát szervezett a hóviharok által sújtott megyék főtanfelügyelőivel. „Tekintettel a kedvezőtlen időjárási körülményekre, amelyek több megyében egyes utak lezárásához és az áramellátás megszakadásához vezettek, a megyei rendkívüli helyzetek bizottságainak döntése alapján az oktatási minisztérium jóváhagyja, hogy ovember 27-én, hétfőn szüneteljen a tanítás a Brăila, Konstanca, Călăraşi, Galac és Tulcea megyei közoktatási intézményekben” - közölte a tárca.
Az elmaradó tanórák pótlásáról a tanfelügyelőségek az érintett iskolákkal közösen döntenek majd, és tájékoztatják erről a minisztériumot. „A főtanfelügyelőktől kapott információk szerint az ország többi megyéjében jelen helyzetben nem indokolt a tanítás megszakítása. Mivel azonban a helyzet változhat, a tanügyminisztérium folyamatosan tartja a kapcsolatot a tanfelügyelőségekkel” - szögezik még le közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában