Figyelem!

2023.08.07. 10:43

Eltűnt egy kislány és egy fiú egy bethleni családi típusú bentlakásos otthonból

Agerpres

Eltűnt egy 9 éves lány és egy 14 éves fiú egy bethleni családi típusú bentlakásos otthonból. A testvérpárt vasárnap az egyik helyi templomban látták utoljára - számolt be hétfőn a Beszterce-Naszód megyei rendőrség.
A közlemény szerint a hatóságokat az egyik nevelő értesítette vasárnap este a két gyerek eltűnéséről. Elmondta a rendőröknek, hogy a fiú és a húga aznap 14 órakor, az istentisztelet közben távozott az otthon közelében lévő templomból, és azóta nem tértek vissza.
A fiút Rusu Florin Ioannak hívják, 1,60 méter magas, testsúlya hozzávetőleg 45 kilogramm, barna haja és barna szeme van. Távozásakor farmert, sportcipőt és egy fekete pólót viselt.
A húga, Rusu Florina Gabriela 1,45 méter magas, testsúlya hozzávetőleg 35 kilogramm, hosszú barna haja és barna szeme van. Távozásakor farmert, sportcipőt és egy piros blúzot viselt.
A gyerekeket a rendőrség kereste már Bethlen területén, de Désen és Alsóborgón is, ahol a szüleik élnek. A keresésük a csendőrség és a vasúti rendőrség bevonásával folytatódik.
Akik információkkal rendelkeznek a két gyerek hollétéről, jelezzék a 112-es segélyhívó számon vagy a legközelebbi rendőrőrsön. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában