Levédia

2023.06.08. 18:33

Rendkívüli zenei élmény a Magyar Rhapsody Projekttel

Forrás: Szent László Napok

Nem mindennapi zenei élményben lehet részük azoknak, akik részt vesznek a Magyar Rhapsody Projekt Levédia című előadásán, amelynek sztárvendége Molnár Levente operaénekes lesz. Az eseményre a június 19–25. között zajló Szent László Napok keretében kerül sor. Helyszín: Nagyváradi Állami Filharmónia (Szilágyi Dezső/Moscovei utca 5. szám). Időpont: 2023. június 21., szerda, 19 óra.

Az eseményre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A meghívókat a Szent László Egyesület székhelyén (Nagyvárad, Kálvin János utca 1. szám) lehet igényelni június 12-étől, hétfőtől, munkanapokon 10 és 16 óra között.

Bársony Bálint Artisjus- és Fonogram-díjas szaxofonművész, zeneszerző által vezetett zenekar nagy magyar klasszikus zeneszerzők ismert műveit és népdalgyűjtéseit dolgozza fel, modern és ősi magyar hangszereken előadva, világzenei megszólalásban. A projekt számos hazai és nemzetközi sikeres koncerten mutatta már be többek között Bartók Béla, Kodály Zoltán, Liszt Ferenc, Erkel Ferenc, Farkas Ferenc vagy éppen Weiner Leó műveit, egy egészen új zenei nyelvezetben.

A Szent László Napok sajtóirodája

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában