Tragédia

2023.04.30. 15:36

Lopott autóval, jogosítvány nélkül balesetezett három fiatal Iaşi megyében

Forrás: ISU Iasi

Agerpres

Két fiatal meghalt, harmadik társuk pedig súlyos sérülésekkel került kórházba Iaşi megyében, miután autójukkal nekicsapódtak egy oszlopnak. A rendőrség szerint a jármű lopott volt és a vezetőjének nem volt jogosítványa.

A baleset vasárnap hajnalban történt a Iaşi megyei Şcheia településen. Az első vizsgálatok szerint a jármű egy villanyoszlopnak és egy kerítésnek is nekicsapódott, majd felborult. A benne tartózkodó három személy közül ketten - egy 15 és egy 21 éves fiú - a roncsok közé szorultak, és eszméletlen állapotban voltak, amikor a mentősök kiértek a helyszínre. Próbálták újraéleszteni őket, de sikertelenül. Harmadik társuk, egy 17 éves fiú sokkos állapotban volt, több csonttörést szenvedett, őt a iaşi-i gyermekkórházba szállították. Az egészségügyi intézmény sajtószóvivője, Solange Tamara Roşu szerint jelenleg stabil az állapota.

A Iaşi megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása értelmében az autó volánjánál ülő fiatalnak nem volt jogosítványa. Az eddigi vizsgálatok arra is fényt derítettek, hogy a járművet a tulajdonos beleegyezése nélkül vették el a fiatalok, amikor meglátták leparkolva, benne a kulccsal.

Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés, gondatlanságból elkövetett emberölés, lopás és jogosítvány nélküli vezetés miatt vizsgálódnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában