CFR

2023.01.21. 11:35

Vasútra zuhant fa miatt vesztegelt két órán keresztül az Arad - Bukarest személyszállító vonat

Illusztráció

Forrás: Facebook/CFR Calatori

Agerpres

Az Arad-Bukarest személyszállító vonat péntek éjjel két órát vesztegelt a Hunyad megyei Krivádia (Crivadia) mellett, Petrozsény közelében, miután a rossz időjárási körülmények miatt több fa a vasúti sínekre és a magasfeszültségű vezetékre zuhant - tájékoztatott szombaton a Hunyad megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU).
A vonaton körülbelül 100 utas volt, egyiküknek sem volt szüksége orvosi ellátásra. A katonai tűzoltóknak és a vasúttársaság munkásainak két órájukba telt, amíg az utat szabaddá tették a szerelvény előtt. Az ISU az utasok rendelkezésére bocsátott két kisbuszt, amellyel a petrozsényi állomásra szállították volna őket, de senki nem élt ezzel a lehetőséggel. A vonat 2 óra 15 perc körül indult ismét útnak.
A Hunyad megyei katonai tűzoltókat egyébként több ízben is riasztották az éjszaka folyamán az erős szél által úttestre döntött és a közlekedést akadályozó fák miatt. A tűzoltóknak minden esetben sikerült eltávolítaniuk az akadályokat, sérülések nem történtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában