Új párt

2021.12.14. 16:49

PNL-szóvivő: Nem érdekel minket Ludovic Orban új pártja

Forrás: digi24.ro

Agerpres

 

Ionuţ Stroe, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) szóvivője kedden kijelentette, hogy liberálisokat nem érdekli Ludovic Orban új pártja, amelynek szerinte ugyanolyan vége lesz, mint Călin Popescu-Tăriceanu egykori alakulatának.

"Egyáltalán nem érdekel minket Orban úr új pártja, és azt hiszem, a román állampolgárokat sem érdekli ez a téma. Megjegyezném, hogy Orban úr és kollégái, azok, akik ma új pártot alapítanak, a PNL listáin kerültek a parlamentbe. Orban úr, miután elvesztette a választásokat, kilépett a pártból, és kétlem, hogy az új párttal ugyanolyan sikere lenne a választásokon. Volt már erre példa, például Tăriceanu úr esetében. Valószínű ennek a fejezetnek is ugyanaz lesz a vége" - mondta az Agerpres hírügynökség megkeresésére Ionuţ Stroe.

Ludovic Orban, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) korábbi vezetője kedden jelentette be a parlamentben, hogy A Jobboldal Ereje néven új pártot alapít. Orban azt mondta, a PNL-ből múlt hónapban kilépett 16 kollégájával, valamint támogatóival és szimpatizánsaival közösen azért alapítanak új pártot, mert morális kötelességüknek érzik továbbra is képviselni azokat az állampolgárokat, akik rájuk szavaztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában