Közpénz

2021.07.20. 15:41

Orban: „Ha ez igaz, távoznia kell annak, aki ezt eldöntötte”

Fotó: bursa.ro

Ha igazak azok az információk, miszerint költségvetési forrásokat is felhasználtak a tisztújító kongresszus előtt álló Nemzeti Liberális Párt (PNL) belső kampányában, akkor azonnal távoznia kell a Victoria-palotából annak a személynek, aki ezt jóváhagyta – jelentette ki kedden Ploieşti-en Ludovic Orban, a PNL elnöke.

A politikus azokra a médiában megjelent, a kormány fejlécével ellátott kommunikációs útmutatókra utalt, amelyeket sajtóinformációk szerint a miniszterelnöki kancellária alkalmazottai állítottak össze a PNL elnöki tisztségét megpályázó kormányfő belső kampánya számára.

„Ha valósak ezek a dokumentumok, akkor a kidolgozóinak, de elsősorban annak a személynek, aki eldöntötte, hogy költségvetési forrásokat, közpénzből fizetett hivatalnokokat és tisztségviselőket használ fel a PNL elnöke elleni belső kampányban, azonnal távoznia kell a Victoria-palotából” – fogalmazott Orban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában