Járható utak

2023.11.28. 16:08

Az ország összes országútján és autópályáján újranyitották a forgalmat

Forrás: CNAIR

Agerpres

Újra megnyílt a forgalom az elmúlt napok rossz időjárása által érintett országutak és autópályák valamennyi szakaszán - tájékoztatott kedd délután a közúti infrastruktúrát kezelő országos társaság (CNAIR).
A két utolsó szakaszt kedden sikerült szabaddá tenniük az útkarbantartóknak Konstanca és Tulcea megyében, így ezeket is megnyitották. Jelenleg egy országút, gyorsforgalmi út vagy sztrádaszakasz sincs már lezárva az országban a rossz időjárás miatt - szögezte le a CNAIR.
A következő napokra prognosztizált, a hegyvidéket érintő első- és másodfokú hóviharriasztások tükrében a CNAIR felkéri a sofőröket, hogy vezessenek elővigyázatosan, csak télre felszerelt gépkocsikkal induljanak útnak, és tudakozódjanak indulás előtt az úti körülményekről.
A társaság emlékeztet ugyanakkor, hogy a hideg időszakban a Transzfogaras és a Transzalpina magashegyi úton a forgalom le van zárva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!