Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Nem százezer, hanem több mint négyszázezer forintot kap az ápolóA Viszkis mai napig nem jár bankba: elárulta, mi az oka
2012 januári szabadulása óta keramikusként él a Viszkisként elhíresült Ambrus Attila.
Naptárban pózolnak az izmos testű ausztrál tűzoltók
1993 óta hagyomány, hogy a legjobb testű ausztrál tűzoltók naptárt készítenek, hogy ezzel beteg gyerekeknek segítsenek. Három millió dollárt gyűjtöttek így. Minden értelemben jótékony ez a naptár...
Itt az AC/DC legújabb klipje, hat év után jön az album is
A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, melynek készítésében ismét David Mallettel, a neves rendezővel működött együtt a csapat.
GCS: 4724 új koronavírusos megbetegedést jelentettek
A legutóbbi tájékoztatás óta 4724 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, azt követően, hogy az elmúlt 24 órában országszerte 28.876 tesztet végeztek el – közölte kedden a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). A GCS szerint olyan személyekről van szó, akiknek korábban nem volt pozitív teszteredményük. Az új esetekkel 217.216-re nőtt a fertőzöttek száma.
Rekordszámú új eset Bihar megyében
Bihar Megyei Prefektúra közleménye szerint október 27-én, reggel fél 9-kor Bihar megyében 394 személyt kezeltek kórházban koronavírus miatt. Bihar megyében eddig 3771-en gyógyultak ki a betegségből. Összesen eddig 5711 koronavírusos esetet igazoltak megyénkben.