Járvány

2020.03.19. 16:46

Gyermekeiket tartották a vízágyú elé az ISIS-zászlót lengető migránsok

Csak vízágyúval tudta megfékezni a német rendőrség több mint 500 afgán migráns randalírozását a türingiai Suhl menekülttáborában, amikor a hatóságok karantén alá helyezték őket, mert egyikük koronavírus-tesztje pozitív lett. A migránsok tüzeket gyújtottak, ISIS-zászlókat lobogtattak és saját gyermekeiket tartották a vízágyú elé. Egyesek a városi csatornahálózaton keresztül akartak megszökni a karanténból.

Forrás: V4NA

Az Iszlám Állam (ISIS) terrorszervezet zászlóját lengették, megpróbálták felgyújtani az épületet és saját gyerekeiket tartották a rendőrségi vízágyú sugara elé azok a migránsok, akiket a hatóságok egészségügyi karantén alá helyeztek a kelet-németországi Suhlban – számol be a V4NA.

A karantén elrendelésére azért volt szükség, mert az egyik afgán férfi koronavírus-tesztje pozitív lett. A türingiai tartományi rendőrség közlése szerint a férfi Svédországon keresztül érkezett Hamburgba, majd onnan a suhli menekültbázisra.

A német Epoch Times beszámolója szerint a menekültbízáson élő 533 migráns, akik Afganisztánból, Georgiából és az észak-afrikai Magreb-régióból érkeztek, nem akarta betartani a hatóságok által elrendelt karantént.

A migránsok aknafedeleket szedtek fel, hogy a vízvezeték-hálózat csatornáin keresztül megszökhessenek az egészségügyi zárlat alól. A rendőrség öt hangadót előállított, őket csoportosan elkövetett garázdasággal és hatóság elleni erőszakkal vádolják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában