Az igazság nyomában

2023.09.07. 15:10

Tucker Carlson: az összes amerikai média hazudik Magyarországról (videó)

Azért hazudnak Magyarországról, mert utálják, amiért kereszténynek vallják magukat – mondta az amerikai médiaszemélyiség az Alapjogokért Központ elnökének, Szánthó Miklósnak.

MW

Tucker Carlson

Forrás: AFP

Fotó: GIORGIO VIERA

Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiséggel beszélgetett Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója - az erről szóló videó csütörtökön jelent meg a központ közösségi oldalán.

Szánthó Miklós a videóban köszönetet mondott Tucker Carlsonnak, hogy „megpróbálja segíteni a magyar konzervatívokat, és a józan észt úgy általánosságban”.

Tucker Carlson a The New York Times-t és az NBC News-t konkrétan említve arról beszélt: Magyarországról hazudik az amerikai média. 

Szerinte ezt azért teszik, mert utálják Magyarországot, amiért keresztényként határozza meg magát.

A beszélgetésben arra is kitér: fontosnak tartja a jobboldal nemzetközi szerveződését, mert szerinte "meg kell törni a varázslatot", azaz azt a tévhitet, hogy neoliberalizmusnak hatalmas választói támogatása van.

A nyugatot irányító emberek aggodalmai teljesen elválnak a nyugaton élők - legyenek azok baloldaliak, jobboldaliak, vagy centralisták - aggodalmaitól

– fogalmazott, hozzátéve, hogy ezért fontos „felemelni a zászlót” és emlékeztetni az embereket arra, hogy az országot vezetők egy szűk kisebbéget alkotnak, véleményüket a lakosságnak csak egy elenyésző része osztja.

Tucker Carlson erre az orosz-ukrán háborút hozta példának, szerinte ugyanis az Egyesült Államok lakosságának többsége - republikánusok és demokraták egyaránt -  nem támogatja az „Oroszország elleni háború meghosszabbítását Ukrajnában”, a vezetőknek mégis valahogyan megengedik, hogy úgy tegyenek, mintha a népakaratot képviselnék. Ez antidemokratikus – jelentette ki.

A teljes beszélgetés itt nézhető meg: 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában