MCC Feszt After

2023.08.15. 12:44

Tucker Carlson, a világ egyik legmeghatározóbb médiaszemélyisége Budapestre látogat

Az amerikai médiaszakember a Mathias Corvinus Collegium (MCC) és a Mandiner közös szervezésében megvalósuló MCC Feszt After vendége lesz augusztus 22-én a Millenárison.

MW

Donald Trump amerikai elnök (j) Tucker Carlson médiaszemélyiséggel, a Fox News amerikai televízió műsorvezetőjével (k) és Majorie Taylor Greene georgiai republikánus képviselővel a LIV meghívásos golfversenysorozat harmadik fordulóját nézi a New Jersey állambeli Bedminsterben, a Trump Országos Golfklubban 2022. július 31-én

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Justin Lane

– A 2021-es esztergomi fesztivál után ismét hazánkba látogat Tucker Carlson, a világ egyik legmeghatározóbb médiaszemélyisége, a legnézettebb amerikai kommentátor, a Time szerint az Egyesült Államok legbefolyásosabb konzervatív gondolkodója – olvasható a közleményben. 

Az MCC Feszt After rendezvény keretében Tucker Carlson 18 órától tart előadást, majd Orbán Balázzsal, az MCC kuratóriumi elnökével beszélget aktuális közéleti kérdésekről. 

Az esti eszmecsere előtt, 16 órától két panelbeszélgetés is lesz. A résztvevők arra keresik a választ, hogy van-e realitása a világban tapasztalható blokkosodás megakadályozásának, és tényleg elszigetelődött-e hazánk az elmúlt években. 

Erről Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója, Pulai András, a Publicus Intézet vezetője, valamint Schiffer András ügyvéd, volt országgyűlési képviselő osztja meg gondolatait. 

A nyilvános eseményt minden érdeklődő ingyenesen tekintheti meg, az angol nyelvű beszélgetésekhez tolmácsolást is biztosítanak a szervezők. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában