Elszólta magát

2023.05.18. 09:30

Végre kimondta Daniel Freund: ezért nem kap Magyarország EU-s pénzeket (videó)

Bohár Dániel riporternek nyilatkozva elszólta magát az EP-képviselő.

MW

Daniel Freund, az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottsága delegációjának tagja a bizottság Budapesten tett látogatása zárásaként tartott sajtótájékoztatón az Európai Parlament Kapcsolattartó Irodájában 2023. május 17-én

Forrás: MTI

Fotó: Soós Lajos

A politikus nemrég Twitteren „No money”, vagyis nincs pénz kijelentéssel kommentálta a magyar kormány három részből álló jelmondatát: „No migration! No gender! No War” (Nem a migrációra! Nem a genderre! Nem a háborúra!)

Bohár Dániel riporter azt kérdezte, Daniel Freund szerint valóban nem jár-e semmilyen EU-s támogatás Magyarországnak, ha nem enged be migránsokat – írja a Mandiner.  A képviselő ezt válaszolta:

Az a hozzáállás, hogy nincs migráció, senki sem jöhet be az országba, elég egyértelműen az EU-s források megvonásához vezet.

Orbán Balázs is válaszolt Daniel Freund egyik bejegyzésére

A közismerten magyarellenes képviselő mémként is megosztott magáról egy képet a tegnapi nap folyamán. Daniel Freund tagja volt a három napot hazánkban töltő EP-delegációnak, ennek kapcsán posztolt egy képet, amin szigorúan néz –írja a Magyar Nemzet.

A kép fölé ezt írta: „Én, amikor azt hallom az Orbán-kormánytól, hogy jól haladnak a jogállamiság és a korrupcióellenes küzdelem terén”.

Erre válaszolt a magyar miniszterelnök politikai igazgatója. Orbán Balázs egy nevetős képet osztott meg magáról, ezzel a szöveggel:

„Én, amikor egy baloldali európai parlamenti képviselő a korrupcióról próbál minket kioktatni.”

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában