kultikus horror

2020.08.22. 10:50

Attól tart a Halloween sztárja, hogy kivágják a filmből az egyik fontos jelenetét

Nick Castle saját bevallása szerint igencsak csalódott lenne, ha ez tényleg megtörténne.

Halloween 2018 Real David Gordon Green Jamie Lee Curtis Judy Greer Andi Matichak James Jude Courtney Nick Castle. Collection Christophel © Blumhouse Productions / Miramax

Forrás: BLUMHOUSE PRODUCTIONS / MIRAMAX / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Fotó: Collection Christophel via AFP

A világjárvány miatt egy évet csúszik a Gyilkos Halloween bemutatója, amely a kultikus sorozat következő epizódja. Aggodalom fogta el az egyik fontos szereplőt, Nick Castle-t, hogy a vele forgatott anyag egy részét kivágják a filmből – írja a hirado.hu.

Castle alakította az eredeti rémet, és az ő zihálása hallatszik a legfeszültebb jelenetekben, így az új epizód szakértője és egyik szereplője volt – ki lehet találni, melyik karaktert alakítja. A CinemaBlendnek árulta el abbéli aggályát, hogy egy fontos jelenete kimaradhat a filmből, de nyomatékosította, nem árulhatja el, pontosan miről van szó.

Végül is egy misztikus ijesztgetős film esetében ennyi homály megengedhető, jövőre úgyis minden kiderül a mozikban.

A Gyilkos Halloween az előző, 2018-as Halloween történetét folytatja percekkel az akkori cselekmények után, és nagy újdonságot hoz azáltal, hogy nemcsak a főszereplő, Laurie (Jamie Lee Curtis) és családja küzd a rém ellen, hanem szinte mindenki.

Haddonfield városának teljesen elege van már a rejtélyes gyilkosból, ezért spontán civil kezdeményezés keretében összefognak, hogy meglássák, mire mennek együtt.

Borítókép: a 2018-as film plakátja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!