színészcsere

2020.08.17. 11:35

Megtalálták a tökéletes Diana hercegnét

A korona című sorozat ezúttal Elizabeth Debickire osztotta a szerepet.

Ausralian actress Elizabeth Debicki arrives for the screening of the film "The Burnt Orange Heresy" during the closing night of the 76th Venice Film Festival on September 7, 2019 at Venice Lido. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Alberto Pizzoli

Bár a műsor készítői korábban bejelentették, hogy az ötödik évad után véget ér a The Crown, azaz A korona című sorozat, átgondolták a korábbi döntésüket, így még egy utolsó hatodik évadra visszatér a tévés brit királyi család – írja a hirado.hu.

Jelenleg Olivia Colman alakítja II. Erzsébet királynőt, Helena Bonham Carter Margit grófnét, Tobias Menzies Fülöp herceget, Josh O’Connor Károly herceget, Erin Doherty pedig Anna hercegnőt. Korábban Emma Corrinra osztották Lady Diana Spencer szerepét, az idő múlását követő széria azonban évadról évadra cseréli a színészeket, így alakíthatja most Elizabeth Debicki a hercegnét – közölte a Just Jared.

A hasonlóság, ahogy Emma esetében is, most is lenyűgöző, bár még forgatási fotók nem készültek, előre borítékolható a siker. Elizabeth-ben meg van Diana bája, kifinomultsága és eleganciája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!