Mikulás buli

2019.12.02. 08:58

Ma délután megjelenik a Mikulás!

Még megvásárolhatják az utolsó jegyeket a mágikus showműsorra!

MÁGIKUS showműsor december 5-én Lorenzo bűvésszel ─ „Jelenjen meg a Mikulás!”

1 + 1 ingyenes jegy a standard kategóriában, promóciós áron!

Lorenzo bűvész ismeri a varázsigét, amellyel a színpadra hívhatja a Mikulást! Mikulás estéjén mesefiguráival együtt fellép, és kimondja a varázsigét: „JELENJEN MEG A MIKULÁS!”

Minden jelen lévő gyermek ajándékot kap a Mikulástól, és közös fotót készíthetnek vele és Lorenzo bűvésszel!

1 + 1 ingyenes jegy a standard kategóriában, promóciós áron!

A közönség a karácsonyi MÁGIKUS SHOW résztvevőiként megmagyarázhatatlan bűvészmutatványoknak lehetnek tanúi, és olyan mesefigurákkal találkozhatnak, mint Magic, az óriáskutya, Elfii, Mikuláska, Szupermikulás és természetesen az igazi Mikulás. A MÁGIKUS SHOW december 5-én, csütörtökön 18 órától kezdődik, a Szakszervezetek Művelődési Házában.

18 órától kezdve, 90 percen keresztül a nézők olyan szereplőket láthatnak, akik hol előbukkannak, hol eltűnnek. Bűvésztrükkökben és illuzionista előadásokban lesz részük, és izgatottan felteszik majd magukban a kérdést: „Vajon megjelenik?”

Egy jegy ára 50 lej a standard kategóriában, a VIP-jegyek pedig 65 lejbe kerülnek.

Jegyek vásárolhatók elektronikus formában a www.iabilet.ro oldalon, személyesen pedig a Jurnal Bihorean szerkesztőségében: Dacia sugárút 34. szám, U55-ös tömbház, I. emelet. (Információk a 0728-116-455-ös telefonszámon.)

Használja ki az 1 + 1 ingyenes jegy a standard kategóriában promóciót! A STANDARD jegyeket a Jurnal Bihorean székhelyén lehet beszerezni, illetve a www.iabilet.ro oldalon.

Szervezők: a Jurnal Bihorean és a Bihon.ro.

Partnerek: ShopExpert, Carrefour Uniqua, Asigurari, Real, ReMarkt

Galéria

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!