Gyász

2024.06.18. 08:01

Gyászhírek, június 18.

Fotó: Illusztráció

Soha el nem múló szeretettel és hálával emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, testvérre, ID. NAGY ÁRPÁDRA (Berettyószéplak) halálának 22. évfordulóján. Hiányodat elviselni nagyon nehéz, örökké tart szívünkben az emlékezés. Mert feledni azt soha nem lehet, aki szeretve volt és ő is szeretett. Drága emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodj békében, te drága lélek! Soha nem feledünk. Akik őt soha nem feledik: szerető felesége, fia, Árpi, menye, Gabriella és a család.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik mély gyászunkban osztoztak, és elkísérték utolsó útjára szerettünket, KIS KATALINT (szül. PAUCSEK). Gyászoló családja.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik mély fájdalmunkban osztoztak, drága szerettünk, KOVÁCS GYULA temetésén részt vettek, virágaikat sírjára helyezték, és enyhítették fájdalmunkat. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett szomszédunktól, KOVÁCS GYULÁTÓL. Drága emlékét örökre őrizzük. A Bárány, Pantea és Vegher család.

*

Mély együttérzésemet fejezem ki kolléganőm, DR. SELEJAN ADRIANA mérhetetlen gyászában, akinek búcsúznia kell kedves férjétől. Isten nyugosztalja! Őszinte részvétünk! Dr. Ovidiu Gogu Cacuci és családja.

*

Kedves kolléganőnk, DR. SELEJAN ADRIANA mellett állunk drága férje halála okozta nagy fájdalmában. Őszinte részvétünk! A nagyváradi Pelican Kórház adminisztratív részlegének munkatársai.

*

Osztozunk DR. SELEJAN ADRIANA kolléganőnk mérhetetlen gyászában most, amikor búcsút vesz szeretett férjétől. Isten nyugosztalja! Őszinte részvétünk! A Pelican Kórház munkaközössége.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában