Sport

2024.02.06. 15:50

Várakozáson felül teljesítettek a Crișul íjászai

Forrás: Nagyváradi Crișul

Szakács Dávid

A Nagyváradi Crișul íjászai február 1-4. között az Aninószában megrendezett Országos Fedettpályás Íjászbajnokságon vettek részt. A klub tíz sportolóval vágott neki a tornának, a célkitűzés három érem volt, amit a nagyváradi íjászok túl is teljesítettek, hiszen két arannyal, két ezüsttel, valamint két bronzéremmel térhettek haza.
A felnőttek olimpiai számában Lucian Suciu meglepve mindenkit országos bajnoki címet szerzett a Bihar megyei íjászok közül első ízben. A lányok ifjúsági korosztályában Mara Mihociu aranyéremmel, míg Alexandra Oanea ezüsttel gazdagodott. A fiúk ifjúsági csoportjában Sergiu Pallag a dobogó alsó fokára állt fel. A Crișul a vegyes páros versenyszámban is indult, ahol Alexandra Oanea és Sergiu Pallag révén ezüstérmet gyűjtöttek be. Végül, de nem utolsó sorban a veteránok versenyén Horia Șerban a harmadik helyen zárta első megmérettetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában