Kézilabda

2024.01.08. 17:09

Megkezdték a felkészülést a VSK férfi kézilabdázói

Forrás: CSM Oradea

Jósa Attila

A kosárlabda- és a pólócsapat után múlt hétvégén a Nagyváradi VSK kézilabdacsapata is visszatért az edzésekre. A nagyváradi kézilabdázók háromhetes szünet után állnak ismét csatasorba, miután az A-divízió A csoportjának 3. helyén végeztek, ahol ősszel 14 mérkőzésből 10 győzelmet jegyeztek. A Cosmin Liberț és Dan Pițigoi által edzett csapat eleinte napi egy, „felhozó” edzést tartott, ezen a héten azonban már teljes erőbedobással készül a keret napi két edzéssel, beleértve a fizikai és specifikus felkészülést is. Az edzésekre, amelyeket ezekben a napokban csak a vezetőedző, Cosmin Liberț vezet (a másodedző, Dan Pițigoi Ausztriában tartózkodik az U18-as válogatottal), az Antonio Alexe Arénában kerül sor. Tavasszal a nagyváradi kézilabdacsapat az A-divíziós bajnokság főcsoportjában szerepel majd, ahol az élvonalba való feljutásért küzd.
A váradiak ellenfelei a román férfi kézilabda másodosztály főcsoportjában a Székelyudvarhelyi VSK, a Resicabányai VSK, a Fogarasi VSK, az Alexandria VSK, a Medgidiai SK, a Galaci ESK, valamint a Vidombáki Teutonok lesznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában