Meccs

2023.11.02. 18:30

Az oltyánok győztek a szerda esti kupameccsen

Forrás: UTA

Jósa Attila

A labdarúgó Román Kupa D csoportjának 2. fordulójában Nagyváradon rendezték az Aradi UTA – Krajovai Universitatea mérkőzést szerda este. Az UTA többségében olyan játékosokkal kezdte a meccset, akik az utóbbi időben kevesebbet játszottak. Ennek tükrében végig a krajovaiak irányították a történéseket, a 9. percben Crețu nyithatta volna a gólok sorát, de 10 méterről fölé lőtt. Négy perccel később Căpățână lőtt mintegy 12 méterről, de Kucher hárított. Lassan kiegyenlítette a játékot az Öreg Hölgy, de komolyabb helyzetet nem sikerült kialakítson Mircea Rednic legénysége.

Öt perccel a fordulás után Fabry egy remekül felépített UTA-támadás után betalálhatott volna, de Popescu kapus hárított. A találkozó egyetlen góljára egészen a 79. percig kellett várni, ekkor Houri szöglete után Mateiu fejelt a közelről a hálóba (0–1). Markovic a 86. percben tovább növelhette volna az előnyt, de néhány méterről Kucher kapuja mellé lőtt.

Az UTA hétfőn ismét a Bodolában játszik, a Bukaresti Dinamo elleni mérkőzésre már kaphatók jegyek a www.uta-arad.ro weboldal jegyértékesítési (ticketing) menüpontjánál. A jegyek megvásárolhatók a nagyváradi Inmedio partnerüzletekben és postahivatalokban, valamint a nagyváradi Lotus Center Maxximus üzletében is. A Bodola Gyula Stadion I-es tribünjére a jegyár 50 lej, a kapuk mögötti lelátókra pedig 30.

Jegyzőkönyv

Nagyvárad, Bodola Gyula stadion, 5000 néző.

Aradi UTA – Krajovai Universitatea 0-1 (0-0).

G.: Mateiu (79.)

UTA: Kucher – Rodrigues, Benga (Stolnik), Markov, Abeid (Dumitrașcu) – Carp, Marku – Stahl, R. Pop (Stanciu), Omondi (Fabry) – Cooper (Leidsman).

Universitatea: L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, Da Silva, Bancu – Mateiu, Crețu (Houri), Căpățână – Isfan, Trică (Danciu), Ivan (Markovic).

Vezette: Sorin Vădana (Kolozsvár), Doru Lucaciu (Kolozsvár) és Raul Ghiciulescu (Lugos).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában