Kosárlabda

2023.10.31. 14:53

Varsóban borítaná a papírformát a VSK U

Forrás: legia.pl

Jósa Attila

A FIBA Európa-kupa csoportkörének 3. fordulójában szerdán, november 1-jén Lengyelországban lép pályára a Nagyváradi VSK U. A mérkőzés, melyet a FIBA Youtube-csatornája is élőben közvetít, 20 órától kezdődik. A Legia két fölényes győzelemmel vezeti a J csoportot, a Kataja Basket ellen otthon (85–62), a Lévai Patrioti ellen idegenben is különösebb izgalmak nélkül nyertek a lengyelek (86-77).

A VSK U már találkozott mai ellenfelével a 2021/2022-es FIBA Európa-kupa csoportkörében, akkor a Legia mindkét mérkőzést megnyerte, Varsóban 75–68-ra, Nagyváradon 76–66-ra. A VSK U a negyedik fordulóban is idegenben lép majd pályára Léván, ahhoz, hogy Cristian Achim csapatának esélye maradjon a továbbjutásra, legalább az egyik idenbeli mérkőzést meg kell nyernie. A FIBA Európa-kupában a 10 csoportgyőztes mellett a 6 legjobb csoportmásodik jut tovább a következő szakaszba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában