Jegyek és bérletek

2023.09.19. 15:13

Rekord bevétellel számolhatnak idén a piros-kékek

Jósa Attila

Továbbra sem lankad az érdeklődés a bérletek iránt a Nagyváradi Bihar FC hazai mérkőzéseire. A hét elején már 4865 eladott bérletet regisztráltak, de ez a szám még növekedni fog és egészen biztosan meghaladja majd az ötezret, ugyanis jegyeket még mindig nem hozott forgalomba a piros-kék klub a kupameccsekre. Bár a bérleteket online is meg lehet vásárolni az eventbook.ro oldalon, sokan a hagyományos, jegypénztárnál történő vásárlás mellett tették le a voksukat, a Bodola Gyula Stadionnál így hétköznap délutánonként 14-19 óra között hatalmas sorok alakultak ki, egy olvasónk beszámolója alapján nagyjából 40 perces várakozási idővel.

Elmondható tehát, hogy anyagilag rendkívül jól járt a Bihar FC a csoportkörbe jutással, csak összehasonlításképpen, a tavalyi idényben a klub mindössze 50 bérletet értékesített, idén viszont az eddigi eladásokból befolyt összeg megközelíti a 100.000 eurót. Emellett a klub a Román Kupa csoportkörébe való bejutásért kap egy 14.000 eurós csekket a Román Labdarúgó-szövetségtől, de az összeg tovább nőhet, ha a Bihar FC pontot szerez a három mérkőzésen. A csoportkörben egy pontért 4.000 euró jár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!