Felkészülés

2023.08.10. 16:39

A Bodolában edzettek a váradi kosárlabdázók

Forrás: csmoradea.ro

Jósa Attila

A Nagyváradi VSK U megkezdte a felkészülést az új versenyszezonra. A piros-kék csapat tegnap délelőtt a Bodola Gyula Stadionban végezte el első edzését Marius Marinău erőnléti edző felügyelete alatt. A játékosok orvosi vizsgálatát követő edzésen természetesen Cristian Achim és Radovan Markovic edzők, illetve Cristian Dan és Anton Țâmpu fizioterapeuták is jelen voltak. Az első tréningen Erick Neal, Luca Năstruț, Nijal Pearson, Toddrick Gotcher, Cătălin Baciu, Nikola Markovic, Raul Mureșan, Marian Schmidt vett részt a felnőtt csapat játékosai közül, a létszámot két juniorral egészítette ki Achim mester. Ők Patrick Tirb és Patrick Groza, akik egyaránt tehetséges játékosoknak számítanak korosztályukban, kérdés, hogy a folyamatos eredménykényszerben játszó nagyváradi alakulatnál mekkora szerepet kaphatnak a 2023/2024-es idényben. Bobe Nicolescu, Tudor Gheorghe, Kris Richard és Donatas Tarolis igazoltan hiányoztak az első edzésről.

A találkozón a csapat szurkolóinak egy csoportja is részt vett. A rajongók a stadion lelátóin foglaltak helyet, és az edzés előtt és után régi ismerősként köszöntötték a keret tagjait. A csapat augusztus 31. és szeptember 8. között négy felkészülési mérkőzést játszik, mindegyiket Nagyváradon rendezik. Az ellenfelek névsora még nem végleges, így a menetrendet csak a későbbiekben közli az egyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában