Íjászat

2023.07.18. 14:57

Eredményes szereplés a Hét Vár Kupa karaszói állomásán

Forrás: Pusztai Farkasok

ERDON-összeállítás

A Pusztai Farkasok Ordas Nemzetségének 14 tagja, akik a Nomad Archers Sportklub igazolt versenyzői (Ridi Ferenc, Dajka Tamás, Tóth Beáta, Tóth Imre, Nagy Enikő, Laczay László, Ferencz István, Joó Emília, Ilea Marius, Csokmai Tibor, Csokmai Krisztofer, Elefánt Sándor, Elefánt Dorian és Balog János) részt vettek a Hét Vár sorozat SAV Archers csapata által szervezett íjászversenyen, amelyet a Bihar megyei Karaszó mellett rendeztek meg.
A verseny során 24 célra kellett lőni célonként három nyíllal kivéve az aranykaró cél (egy nyíl) és a gyorslövés (maximum hat nyíl) esetében. 3D-és állat célokat, lőlapos célokat és tehnikai célokat kellett meglőni a verseny során.
Nagy Enikő a felnőtt női tradi kategóriában a második helyen végzett, ugyanitt Joó Emília a harmadik lett. Ferencz István a mini fiú tradi kategóriát megnyerte, ugyanitt Elefánt Dorián a dobogó legalsó fokára állhatott. Laczay László a tiszteletreméltó férfi tradi kategóriában a harmadik helyen végzett, ahogy Ilea Marius is a felnőtt férfi természetes anyagú kategóriában.
A legnépesebb kategóriában, a felnőtt férfi tradicionális kategóriában Tóth Imre nyerte meg a versenyt, Balog János második és Ridi Ferenc a harmadik helye pedig azt jelentette, hogy a dobogón csak a Pusztai Farkasok sportolói álltak ebben a versenyszámban. A többiek derekas helytállással bizonyították rátermettségüket az íjászatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában