Évzárás

2022.12.28. 16:36

Gálával zárta az évet a Wolf Sportklub

Forrás: Wolf Sportklub

BN-összeállítás

A borsi művelődési házban rendezték meg december 23-án a Nagyváradi Wolf Sportklub gáláját, amelynek keretében díjazták a legjobb teljesítményt nyújtó taekwondósokat. A klub legeredményesebb sportolói összesen öt kategóriában lettek rangsorolva, egész éves kiemelkedő teljesítménye alapján Gui Daria Crina lett az „Év sportolója".

„Klubunk egy rendkívül eseménydús, de eredményekben gazdag évet tudhat maga mögött. Négy továbbképző szemináriumon vettünk részt, illetve 13 versenyen, belföldön és külföldön egyaránt. Rekordszámú, összesen 343 éremmel lett gazdagabb sportolóink gyűjteménye, valamint 11 trófea is hozzánk került a különböző versenyeken elért eredmények alapján. Ezekhez még hozzáadódik négy legjobb sportolónak járó trófea. Ezúton is szeretnénk megköszönni szponzorainknak és a szülőknek az egész éves támogatást. Gratulálok mindenkinek a kiváló eredményekhez, reméljük, az új év még jobb eredményeket és még több örömet tartogat számunkra” – nyilatkozta a díjátadó ünnepség után Harascsák Gyula, a Wolf Sportklub elnöke.

 

Díjazottak

Old boys: 1. Fenesi Petru, 2. Papp Attila Sándor, 3. Fodor Béla Róbert.

Ifjúsági lányok: 1. Simon Barbara, 2. Szabó Alexa Andrea, 3. Orbán Kármen.

Ifjúsági és felnőtt fiúk: 1. Tálinger Alex Zoltán, 2. Szabó János Zoltán, 3. Bajgyik Baranyi Botond és Hegedűs Richárd Csaba.

Gyerek fiúk: 1. Kalmár Erik Attila, 2. Toromba Christian Alexander, 3. Molnár Balázs.

Gyerek lányok: 1. Gui Daria Crina, 2. Gui Denisa Ioana, 3. Halász Anna Sára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában