Kézilabda

2022.09.13. 17:56

A tengerparton sem osztottak lapokat a kéziseknek

A Konstancai VSK vendégeként is vereséget szenvedtek a nagyváradi kézilabdázók, ezúttal 33–25 (19–9) arányban.

Jósa Attila

A konstancai „Simona Amânar" Sportcsarnokban lépett pályára a Nagyváradi VSK vasárnap a helyi VSK ellen. A hazaiak számítottak a találkozó esélyesének, a konstancaiak az összes mérkőzésüket megnyerték ebben az idényben, míg a nagyváradi csapat a táblázat utolsó előtti helyén szerénykedett a forduló előtt, egyedül a Székelyudvarhelyi KC-t megelőzve. A vasárnapi délutáni találkozón végig a dobrudzsai csapat akarata érvényesült, félidőben már tíz góllal vezetett a Konstancai VSK. A második félidő végére valamennyit tudott hátrányából faragni a piros-kék együttes, de a nyolcgólos vereség a legnagyobb különbségű az idei négy elveszített találkozó közül. A legeredményesebb váradi játékos ismét a szerb Borivoje Djukics volt hét góljával. A negyedik fordulóban a Nagyváradi VSK a Bákói VSK ellen lép pályára az Antonio Alexe Sportcsarnokban, amely csapat az első három fordulóban egy győzelmet és két vereséget könyvelhetett el. A bákói csapat elleni mérkőzés igazi vízválasztó lehet a Nagyváradi VSK kiesés ellen vívott küzdelmében, hiszen a váradi alakulat az eddigi fordulókhoz képest most először találkozik egy kevésbé magasan jegyzett együttessel.

Jegyzőkönyv

Konstancai VSK – Nagyváradi VSK 33–25 (19–9)

Konstanca: D. Rusu, D, Vasile – kapusok; G. Ștefan 2, I, Chikovani, I. Nistor-Ioniță 3, G. Ilie 2, G. Preda, Drăgan 3, I. Caba 2, Z. Nikolic 2, M. Vegar, S. Stankovic 4, V. Ravnic 4, V. Komogorov 4, D. Susanu 1, M. Brasseleur 6. 

Vezetőedző: George Buricea.

Nagyvárad: Țenghea 1, Turturică – kapusok; Djukic 7 goluri, Radic 1, Turcu 1, Kovács M. 2, Ivancsenko 3, Oarga 1, A. Farcaș 1, B. Munteanu 2, Gál R. 2, Szász Cs. 1, Sztarcsenko 1, Aungurenci 2, Sfârlea, Băban. 

Vezetőedző: George Tăutu.

Vezette: Doru Manea és Radu Iliescu (mindkettő Bukarest).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában