Vízilabda

2022.05.04. 14:16

Versenyben maradt a bajnoki címért a Crișul

Fotó: Crișul SK

Fotó: User1

Jósa Attila

A Nagyváradi Crișul együttese múlt hétvégén Bukarestben vett részt az U15-ös vízilabda-bajnokság második tornáján. A váradiak hét mérkőzést játszottak a fővárosban, és végül öt győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel zárták a megmérettetést. Helyszíni beszámolók alapján a bíráskodás ismét hagyott némi kívánnivalót maga után, a Crișul ennek ellenére továbbra is versenyben van az ifjúsági III kategória bajnoki címéért, mely további két torna után fog eldőlni. Az elsőt ezek közül Aradon rendezik, majd az utolsó tornára ismét visszatérnek a fővárosba a csapatok.

Ciprian Cîmpianu vezetőedző a következő kerettel vágott neki a mérkőzéssorozatnak: Bakó Gergő, Boros Dávid, Feke Denis, Laza Lucas, Mérai László, Nagy Benjámin, Orient Michael, Orsós Roland, Pop Cotuna Adrian, Popa Mihuța Alex, Popa Cosmin, Tohotan Cristian, Vuşcan Matei, Popa Flavius, Szűcs Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában