Sport

2021.09.02. 10:14

Aranyérmesek lettek az ifi labdarúgók

A Nagyváradi VSK labdarúgó utánpótlás-nevelő szakosztályának két csapata is részt vett múlt hétvégén a Temesvár Labdarúgó Kupa elnevezésű tornán, amelyen egy aranyérmet és egy ötödik helyet szereztek a váradiak. A szakosztálynál mindeközben átszervezések is történtek

Fotó: csmoradea.ro

F. Á

Első helyen végzett a Nagyváradi VSK labdarúgó utánpótlás-nevelő szakosztályának 2008-ban született gyerekek alkotta együttese az augusztus 27–29. között Temesváron megrendezett korcsoportos seregszemle alkalmával. A Stelian Farcău edzette váradi legénység az elődöntőben 4–1 arányban nyert a Temesvári Banatul Sportiskola ellen, majd a döntőbeli 0–0 után büntetőkkel bizonyult jobbnak a szintén temesvári Ripensia ellen. A korcsoport gólkirálya a váradi együttes játékosa, Denis Mihuţ, a Bihar FC egykori labdarúgójának, a Nagyváradi CAO jelenlegi másodedzőjének, Dorin Mihuţnak a fia lett hét góllal. A bánáti megmérettetésen a Városi Sportklub egy másik csapata, a Horea Rădulescu edzette, 2011-ben született fiatalok alkotta alakulat is részt vett, és végeredményben az ötödik helyet szerezte meg, miután csak a pódiumos helyeken végzett együttesektől szenvedett vereséget.

Átszervezések

Átszervezések A Városi Sportklub labdarúgó szakosztályában átszervezések történtek az elmúlt néhány napban, az ott tevékenykedő trénerek egy korosztállyal foglalkoznak a jövőben, és azt egy év után átadják kollégájuknak. A korcsoportokra lebontott szakosztályedzők a következők, U19-es korosztály (2003/04-es születésűek): Claudiu Mutu; U17-es korcsoport (2005/06-os születésűek): Sorin Todea; U15-ös korosztály (2007-es születésűek): Sorin Pop; U14-es korcsoport (2008-as születésűek): Stelian Farcău; U12/13-as korosztály (2009/10- es születésűek): Adrian Gongolea; U10/11-es korcsoport (2011/12-es születésűek): Horea Rădulescu; U8/9-es korosztály (2013/14-es születésűek): Lucian Ciocan; U7-es korosztály (2015-ben és annál korábban született gyerekek): Dorin Mihuţ. Az utánpótlás-szakosztály vezetői tisztségét továbbra is Florin Farcaş, a CAO vezetőedzője látja el, a kapusedző Vlad Gheţe, míg az erőnléti tréner Bogdan Guler lesz.

Borítókép: A Temesváron aranyérmet szerzett váradi együttes tagjai trénerük, Stelian Farcău társaságában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában