derbi

2020.11.19. 14:33

A CAO nyerte a bepótolt meccset

Óriási fölényben játszott a Nagyváradi CAO Váradszentmártonban tegnap a Nagyváradi Luceafărul otthonában a labdarúgó III. Liga 9. fordulójában elmaradt találkozó pótlásán. A helyzetek aránya 11–2 volt a CAO javára, amely viszont csak 1–0 arányban nyert, de feljött a bajnoki tabellán a harmadik helyre.

A labdarúgó III. Liga 9. fordulójában elmaradt Nagyváradi Luceafărul–Nagyváradi CAO találkozót pótolták be tegnap Váradszentmártonban. A vendég CAO az első negyed órában a kapujához szegezte az utolsó helyezett csoportellenfelét, de négy helyzetéből nem tudott gólt rúgni. A félidőig valamelyest kiegyenlítődött a párharc, mindkét együttes játékosai azt lesték, mikor tudnak gyors ellentámadást indítani. Hát nem sikerült…

A második félidőben is mezőnyfölényben játszott a CAO, sok gólhelyzetet is kidolgoztak játékosai, mindeközben a Luceafărul labdarúgói egy szabadrúgásból majdnem gólt szereztek, de a labda a felső lécen csattant. Ahogy telt az idő, egyre idegesebben futballozott a CAO, mindenképpen próbálta „begyűrni” a győztes gólt, ám a hazai védők jól helytálltak. Egészen a 86. percig, amikor a vendégek jobboldali szögletet végezhettek el, a védők röviden mentettek, a labda a középen érkező Andrei Iacob elé pattant, akinek még arra is volt esélye, hogy egy csellel négy védőt becsapjon, majd laposan lőtt, és a labda a bal kapufáról a hálóba perdült (0–1). Hiába hosszabbított a bíró öt percet, és támadott minden erejével a Luceafărul, az eredmény már nem változott.

Összeállítások, LUCEAFĂRUL: Nergheş – Drăgan, Laza, Lacatâş, Gondor – Gunie (Farcaş), Gheban (Marina), Higyed, Balogh (Covaciu) – S. Ban, Jurcuţ (Tămaş). CAO: Verdeş – Urbanovski, Letan, Mintaş, Ioviţă – Ardelean (Blăgea), Cherman – Roşu, Lezeu (Iacob), D. Costea (Paşca) – Hosu (Dobrescu).

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában