Előadás

2020.10.17. 14:21

Csillagszív – Utazás az Emlékek bolygójára

A Lilliput Társulat október 18-án, vasárnap 17 órától mutatja be Csillagszív – Utazás az Emlékek bolygójára című előadását, amelyet nyolc éven felüli gyerekeknek ajánlanak.

Fotó: Vigh Laszlo Miklos

Réges-régen, egy messzi-messzi világban, a galaktikus útikalauz hetvenhetedik fejezetén túl, túl Ugrándon és Morcon, ott valahol leghátul a polcon, volt egy hiperszonikus fekete lyuk, amely úgy szippantotta magába az emlékeket, mint… mint… Elfelejtettem! S.O.S! A Nagy Android Támadás óta senki sem emlékszik semmire. Se Sírtó császár, se Bakfity, de még a sarki holdcipó-árus sem. Langyos, húsleves színű csillagködben telnek a fényévek, fénynapok, fényórák. Ám egyszer, valahol a Jáva G7 panelrengetegében Csillagszív, a vadóc tini lány felsóhajtott, mert eszébe jutott egy kép: Ő még nagyon picinyke, és fölé hajol két mosolygó arc. Csillagszív felpattant, s meg sem állt addig, míg… Elfelejtettem! Hogy is történt? Küldetés az Emlékek Bolygójára… Galaktikus Emlékrablók… Elkapták, megszökött, üldözték, győzött. Persze, így volt! Csillagszív megtalálta fogságba zárt szüleit. Mellékesen megmentette a világegyetemet, de ezzel nem nagyon kérkedik. Most már emlékszem. Szívesen elmesélem nektek.

Szereplők:

CSILLAGSZÍV: Benczi Tekla/Vári Vivien

OSZKÁR: Csepei Róbert

SÍRTÓ CSÁSZÁR: Daróczi István

UGRÁND/SÁJLOK 1/TOHONYÁS: Stéfán Bodor Mária

MORC/SÁJLOK 2/TOHONYÁS: Hanyecz Debelka Róbert

NENA9: Oláh Anikó Katalin

LA PÍCS: Szabó J. Viktor

Lázló_1: Dézsi László

Lázló_2: Veres László

Rendező: Szabó J. Viktor. Író: Szabó Attila. Zeneszerző: Bakk-Dávid László. Tervező: Lenkefi Zoltán. Ügyelő: Varga Friderika. Súgó: Szentpéteri Lenke. Hang: Haraji Adalbert. Fény: Vajna Tibor. Jegyeket csak és kizárólag a színház jegypénztárában (régi helyén, a színház épületének Madách utca felőli oldalán) vagy online (http://www.szigligeti.ro/musorrend) lehet váltani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!