Gyász

2024.06.10. 07:57

Gyászhírek, június 10.

Örökké tartó fájdalommal emlékezünk KÖTELES ANDREÁRA, aki ma egy éve elhunyt. Emlékét soha nem feledjük, szívünkben örökké őrizni fogjuk. Édesanyja, édesapja, nővére, unokaöccse és párja, Zsolti.

*

„Emlékezz rám, ha már messze járok,/ Ha elválaszt az ég, vagy betemet az árok,/ Emlékezz rám, hogy milyen is voltam,/ Mikor még én is veled kóboroltam!” GYÖRGY ERZSÉBET, GRIGOR MARIA DENISA, POP PETRU CORNEL, IANCĂU SORIN AVRAM, INDRIEȘ LIVIA, CIORDAȘ FLORICA, VANȚ VIORICA, PAULOVICS MIHÁLY, RADU ELEONORA LUIZA EUGENIA, TÓTH KATALIN MAGDOLNA, BUZILA JULIANNA, VAJNA ZSOLT GYULA, FLOREA TEODOR, MOLNÁR ILONA, BALÁZS FERENC, GOICU TOIE ADRIAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett öcsém, BALÁZS FERENCZ (volt szászrégeni lakos) életének 71. évében visszaadta lelket Teremtőjének. Nyugodj békében! Búcsúzik tőle nővére, Baba, sógora, Józsi, Orsi, Zsolti és Patrik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában