Közlemény

2024.06.20. 16:17

A strandok, piacok ünnepi nyitvatartása

Az ortodox pünkösd idején a nagyváradi Közterület-fenntartó Vállalat (ADP) alárendeltségébe tartozó egységek a következő program szerint tartanak nyitva.

Illusztráció

Fotó: Alexandru Nițescu

ERDON-összeállítás

A nagyváradi Nymphaea Aquapark nyitvatartási ideje változatlan lesz: 10 és 22 óra között működik, a jegypénztár 21 óráig tart nyitva. A garantált belépéshez ajánlott elővételben megvásárolni a jegyeket ezen az oldalon
A váradőssi strand június 23-án, vasárnap és június 24-én, hétfőn is nyitva lesz 8–20 óra között, a pénztár 19 órakor zár.
Az állatkert szintén a megszokott program szerint tart nyitva vasárnap és hétfőn is, 8 és 20 óra között, a jegypénztár pedig 19 órakor zár. A váradi élelmiszerpiacok, illetve az ócskapiac is a megszokott program szerint várja a vásárlókat. A Rulikowski városi temetőben működő iroda június 22-én, szombaton 8.30–15.30 óra között tart nyitva, viszont vasárnap és hétfőn zárva lesz. A temető viszont mindegyik nap nyitva lesz 8–20 óra között. A Grivei állatmenhely június 24-én, hétfőn zárva tart.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában