Gyász

2024.05.21. 07:54

Gyászhírek, május 21.

Fájó szívvel búcsúzom szomszédasszonyomtól, SCHNEIDER MARIKÁTÓL. Emlékét megőrzöm. Nyugodjon békében! Sorbán Barna.

*

Megrendülten és szomorú szívvel értesültünk régi, kedves szomszédasszonyunk, SCHNEIDER MÁRIA ZSUZSÁNNA elhunytáról. Csendes pihenése legyen a feltámadás reményében. Az örök világosság fényeskedjék neki! A Szilágyi család.

*

Nehezen dolgozzuk fel, hogy elveszítettünk egy értékes embert és igaz, hűséges barátot, PÉTER LAJOST (LALI), akinek a segítségére mindig lehetett számítani. Nyugodj békében, Lalikám! Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Péter Sándor és családja.

*

Megrendülve értesültünk a szeretett és tisztelt, volt munkatársunk, PÉTER LAJOS (LALI) hirtelen haláláról. Nyugodj békében! Emlékedet megőrizzük. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Volt kollégáid az Aquapol-R cégtől.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legszeretőbb férjre, apára, apósra, nagyapára, MISSIK LÁSZLÓRA (élt 57 évet), aki 12 éve ment el, valamint a legdrágább gyermekre, testvérre, sógorra, nagybácsira, MISSIK LÁSZLÓ IMRÉRE (élt 38 évet), aki már 5 éve, hogy itt hagyott minket, pótolhatatlan űrt hagyva a szívünkben. Könnyes az út, amely hozzátok vezet, míg élünk, nem feledünk titeket. A gyászoló, bánatos család.

*

Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél,/ Ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél./ Elvitted a fényt, a derűt, a meleget,/ Csak egyetlen fénysugarat hagytál: az emlékedet! Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk KÖNYVES MARGITRA, aki 6 hónapja örökre távozott közülünk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Férje, Laci, mostohalánya, Emese, unokahúga, Kati és családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága gyermekünkre, SZŰCS LEVENTÉRE (élt 38 évet), akit ma 7 éve tragikus hirtelenséggel rabolt el tőlünk a kegyetlen halál. „Hirtelen halálod megtört szívünket,/ Örökké őrizzük drága emlékedet./ Kegyetlen volt a sors, hamar elvett tőlünk,/ De emléked örökké itt marad közöttünk./ Hiányodat elviselni nagyon nehéz,/ Örökké tart szívünkben az emlékezés./ Mert feledni azt soha nem lehet,/ Aki szeretve volt, és ő is szeretett.” Nyugodj békében! Szüleid, Józsi és Kati, húgod, Emese, unokahúgod, Bella.

*

„Amikor Isten látta, hogy túl hosszú az út, meredek a domb, a légzés túl nehéz lett, átkarolt és mondta: Gyere haza!” Szomorú szívvel, könnyes szemmel emlékezünk drága szerettünkre, GÁRDIÁN SÁNDORRA halálának ötödik évfordulóján. „Földi szorgalmát kövesse örök, békés nyugalom.” „A gyász nem múlik el, csak körbenövi az élet...” Szerető családod.

*

Fájó szívvel emlékezem nagytatámra, KAJÓ ANDRÁSRA (Mezőbikács) halálának 12 évfordulóján. „A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már”. Szerető unokád, Beáta és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára, nagymamára és anyósra, BEKE MÁRIÁRA halálának első évfordulóján. Emléke szívünkben él. „Örökre velünk maradsz, őrizzük mosolyodat.” A gyászoló család.

*

Fájó szívvel és könnyes szemmel emlékezünk sógornőnkre, FÁBIÁN IRÉNRE, aki 6 hónapja elhunyt. Hirtelen halála nagy fájdalmat okozott, de a jósága és szeretete szívünkben örökké élni fog. Maradt a csend és az emléke, melyet elfeledni soha nem tudunk. Nyugodjon békében! Imre, Marika és Évi.

*

„Találkozás és búcsúzás,/ Az élet annyi csak,/ Valaki jön, valaki megy,/ S az emlék megmarad.” HALÁSZ ISTVÁN, TACIULEŢ SAFTA, PÉTER LAJOS, URDEA VICTORIA, KODELKA IRÉN, ŞTEŢ AURELIA, DRUŢA MIHAI, SCHNEIDER MÁRIA ZSUZSÁNNA, VARGA KÁROLY, DIMÉNY KÁROLY. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, VÁSÁRHELYI ANNÁRA (szül. VÖLGYESI), aki 21 éve adta vissza lelkét Teremtőjének. Emlékeznek: lánya, veje és unokája.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett édesanyára és nagymamára, LIVIA ZĂLARRA halálának első évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodj békében, drága anyu! A gyászoló család.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában