Rehabilitáció

2024.04.10. 17:13

Várják a jelentkezőket a német iskola felújítására

A nagyváradi polgármesteri hivatal meghirdette a Friedrich Schiller Német Tannyelvű Elméleti Líceum Shakespeare utca 22. szám alatti épületének felújítására vonatkozó tendert.

Forrás: ebihoreanul.ro

BN-összeállítás

A nagyváradi polgármesteri hivatal közleménye arról tájékoztat, hogy a pályázatokat 2024. május 13-ig lehet feltölteni az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerbe (SEAP), a beruházás becsült költségvetése 10.996.934 lej, a finanszírozást a 2021-2027 Északnyugat Regionális Programból fogják finanszírozni. Bővebb információk a www.e-licitatie.ro honlapon, a részvételi értesítés száma CN1067451/08.04.2024. 

A nagyváradi polgármesteri hivatal 2024 februárjában írta alá a finanszírozási szerződést, és a közbeszerzési eljárás lezárása után a tényleges munkálatok idén nyáron kezdődnek, a munkálatok időtartama 24 hónap. A projekt keretében korszerűsítik a William Shakespeare utca 22. szám alatt található három épületet. A rehabilitációs munkálatok során hőszigetelik a homlokzatokat, a tetőt és az alagsort, kicserélik a nyílászárókat, felújítják és energiahatékonyabbá teszik a hő- és elektromos vezetékeket és berendezéseket, valamint intelligens energiagazdálkodási rendszert építenek be. A munkálatok során olyan építőanyagokat és műszaki megoldásokat alkalmaznak, amelyek növelik az oktatási intézmény energiahatékonyságát.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában