Sajtóközlemény

2024.04.25. 10:26

Varadinum színházi estek: humor, zene és költészet

Öt kivételes előadás várja azokat, akik szeretnék átadni magukat az élményeknek, és szívvel-lélekkel élvezni a színjátszás varázsát. A Festum Varadinum keretében megtartandó produkciók rendhagyó színházi élményt kínálnak, akár mindet egy bérletbe belefoglalva, akár egy-egy előadást kiválasztva.

Varadinum-sajtóanyag

Április 29., hétfő 19 óra – Gerendás Péter: Gitáros önálló est. Helyszín: Árkádia Színpad. Gerendás Péter Liszt Ferenc-díjas magyar zeneszerző és előadóművész saját szerzeményeit és gitárjátékának remekeit mutatja be. Egy felejthetetlen zenei élmény, amely megérinti a hallgatóság szívét.

Április 30., kedd 19 óra – Domokos László: Székely stand up. Helyszín: Árkádia Színpad. Domokos László, a Barátok Közt sorozatból ismert színész most Székely stand up című műsorával szórakoztatja a nézőket. Fantasztikus humora, remek történetei megdolgoztatják a nevetőizmokat, és garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak.

Május 8., szerda 18 óra – Török Ádám humorista önálló estje. Helyszín: Fix. Török Ádám humorista stand up-ját különleges, későn érő férfias jegyek és enyhén fűszeres, mégis karcos humor jellemzi. A színpadon percek alatt kibontakozik a kevert ízvilág, amelyben egyaránt jelen van az őrségi bukolikus és a pesti kortárs humor.

Május 9., csütörtök 19 óra – Lutter Imre & Jávori Ferenc: Pest, szabadság, szerelem! (verses-zenés est). Helyszín: Árkádia Színpad. Az előadás a magyar irodalom klasszikusainak válogatott gyöngyszemeit kínálja, melyeket a hamisítatlan klezmer zene tesz még színesebbé a Varadinum Színházfesztiválon. A szabadság és szerelem mellett az alkotások némiképp más szögből kerülnek megvilágításba, így új perspektívából élvezhetjük a nagy költők verseit.

Május 14., kedd 19 óra – Tarczy Gyula előadóestje: Üzenet az égbe, magyar versből szívbe. Helyszín: Árkádia Színpad. Tarczy Gyula, a Szavak embere-díjas konferanszié, főszerkesztő sajátos előadásában magyar verseket és Szentírás-idézeteket ötvöz. Az előadás az égi és földi szerelmet, a helyes kommunikációt, az istenkeresést és a hazaszeretetet ötvözi, új megvilágításba helyezve a klasszikus magyar költészetet.

Jegyinformációk

Jegyár: 15 lej. Bérlet: 50 lej (tartalmazza az összes előadást). Jegyek kaphatók a színház jegypénztárában, ennek nyitvatartási programja: hétfőn, kedden és csütörtökön 10–17, szerdán és pénteken 13–19 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában