Aláírásgyűjtés

2024.04.12. 12:44

Hamarosan lejár az aláírásgyűjtés határideje

ERDON-összeállítás

Már csak körülbelül ezer aláírás szükséges ahhoz, hogy a nagyváradi kutyamenhely ügye a helyi tanács napirendi pontjai közé kerülhessen. Viszont a határidő április 13-a, szombat, eddig az időpontig kell összegyűljön a 10.000 aláírás. Az állatvédők az utolsó száz méteren minden nagyváradi lakost arra kérnek, hogy látogassanak el valamelyik aláírásgyűjtő helyszínre. Továbbá ma, április 12-én 17 órától az önkéntesek a Zöldfa utcán (Vasile Alecsandri) lesznek, a Sas Palota passzázsának bejáratánál, itt is egy aláírással lehet támogatni a kóbor négylábúak ügyét. Fontos, hogy csak a nagyváradi lakcímmel rendelkezők írhatják alá a petíciót, és a lehető legpontosabban kell azt kitölteni a személyi igazolvány alapján.

A nagyváradi állatvédő önkéntesek egy csoportja azért kezdett aláírásgyűjtésbe, hogy épíő jellegű ötleteik, kéréseik és javaslataik a helyi tanács elé kerülhessenek. Összességében azt szeretnék, ha a Grivei kutyamenhelyen jelenleg uralkodó körülmények jelentős mértékben javulnának, és ha az állatvédő szervezetek és a menhely között minél szorosabb együttműködés alakulna ki.
A szervezők több nagyváradi helyszínt jelöltek meg, ahol az emberek aláírhatják a petíciót, köztük állatorvosi rendelőket, állatkereskedéseket, különböző éttermeket és üzleteket. A teljes lista, illetve a helyszíneket mutató térkép elérhető a misiuneagrivei.ro oldalon, ugyanitt a kezdeményezéssel kapcsolatos bővebb információkat is találhatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában