Gyász

2024.04.05. 08:56

Gyászhírek, április 5.

Fájó szívvel emlékezünk drága halottainkra Fenesről: édesanyánkra, HALÁSZ ERZSÉBETRE, aki 10 éve, édesapánkra, HALÁSZ JÁNOSRA, aki 20 éve hagyott itt örökre bennünket. Továbbá emlékezünk nagybátyánkra, MOLNÁR JÁNOSRA és nagymamánkra, MOLNÁR MÁRIÁRA. Emlékük örökre szívünkben él. A gyászoló család.

*

„Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz Én bennem, ha meghal is él” (Ján. 11.r. 25.v.) Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára, FINTA JÁNOSRA halálának 12. évfordulóján. Bánatos, szerető családja.

*

Fájó szívvel és hálával emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, anyósra, BRINZANIC ROZÁLIÁRA halálának 3. évfordulóján. „Az emlékezéshez nem emlék, hanem szeretet kell,/ S akit szeretünk, azt nem feledjük el.” Férje, János, fia, Krisztián és menye, Mónika.

*

In memoriam PAPP ALBERT ATTILA (élt 35 évet). Kicsi madár, ne szállj fel a fára,/ Inkább szállj a Fiam fejfájára./ Dalold el azt a dalt, hogy újra tavasz van./ De Ő ezt már nem hallja, mert 19 éve pihen a püspöki temetőben. Őriz téged minden,/ Csak a testedet vitte el az idő,/ Maradt a mosolyod, lelked és szavad. Kegyelettel emlékező szerettei.

*

„A fájdalmat leírni nem lehet, csak letörölni a hulló könnyeket.” Szívünkben örök fájdalommal emlékezünk NEMES LÁSZLÓRA (Székelyhíd) halálának második évfordulóján. „Ha egy könnycsepp gördül végig az arcunkon,/Azért van, mert hiányzol nagyon!” Emlékezik örökké gyászoló édesapja és keresztlánya.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, apósra, SZABÓ JÁNOSRA, aki egy éve hagyott itt bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A bánatos család.

*

„Látjuk kedves arcod és halljuk szavad,/ Minden mosolyod a szívünkben marad./ Nélküled az élet nehezen megy tovább./ Emléked kísér minket egy életen át./ Az élet múlik, de akit szeretünk,/ Arra mindig könnyes szemmel emlékezünk./ Az idő múlik, de a fájdalom nem enyhül.” Ma három éve, húsvét másodnapján a szeretett gyermek, testvér, sógor, nagybácsi, IFJ. MÁTÉ JENŐ (JENCI, BIHARSZENTJÁNOS) 57 évesen, tragikus hirtelenséggel visszaadta lelkét a Teremtőnek, pótolhatatlan űrt hagyva maga után a szíveinkben. Mindennap gondolunk rá és fájó szívvel emlékezünk: bánatos szülei, testvére, sógora, unokahúgai és azok családjai.

*

Ma 3 éve annak a szomorú húsvétnak, hogy búcsú nélkül itt hagytál minket, édesapám, MÁTÉ JENŐ (JENCI) 57 évesen. Édesanyám nem bírta elviselni ezt a mély fájdalmat, így szerető feleséged, MÁTÉ ENIKŐ 59 évesen, rengeteg szenvedés után utánad ment ezen a húsvéton. … Semmi sem olyan, mint volt rég, szép./ Nézek vakon, árván, fölöttem az ég kék./ De nem olyan már semmi sem, mint volt,/ Bánatokkal megtelve az égbolt... Gyászolja lányuk, Réka, vejük, Öcsi, unokáik, Levi és Nándi. Égjenek a gyertyák emlékükre.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, anyára, anyósra, nagymamára, dédnagymamára, VARGA ERZSÉBETRE (született GERGELY, volt diószegi lakos), aki 4 éve, 87 éves korában hagyott itt bennünket. Emléke szívünkben örökké élni fog. Kegyelettel emlékező családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett testvérünk, BORBÉLY MIHAI életének 75. évében elhunyt. Temetése április 8-án, hétfőn 15 órakor a biharpüspöki kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Testvére, Feri és sógornője, Florica.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér, sógor, nagybácsi, BORBÉLY MIHAI életének 75. évében, rövid szenvedés után elhunyt. Temetése április 8-án, hétfőn 15 órakor a biharpüspöki kápolnából. Nyugodjon békében, emlékét örökké megőrizzük. Húga, Erzsike, sógora, József és családja.

*

Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy UNTERLENDER-MÉRAI JÁNOS életének 70. évében elhunyt. Halotti mise lelki üdvéért 2024. április 6-án 13 órakor lesz a nagyváradi római katolikus bazilikában. A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában