Tisztújítás

2024.03.11. 14:35

Küldöttjelölő gyűlést tartottak Berettyószéplakon és Bályokon

Forrás: RMDSZ

RMDSZ-sajtóanyag

Március 4-én megszervezésre került a berettyószéplaki RMDSZ éves beszámoló közgyűlése, amelyen Helmeczi Lajos körzeti elnök az elmúlt esztendő fontosabb eseményeiről számolt be a tagság előtt. A közösségi programok, megemlékezések és mulatságok mellett a helyi ügyek képviselete is fontos, ugyanakkor az önkormányzati munkára is hangsúlyt kell fektetni. Szabó József a megyei szervezet részéről a 2024-es szuper választási évre való felkészülésről beszélt, amely fontos valamennyi bihari magyar számára, az erős képviseleten múlik a következő 10 esztendő mindannyiunk számára.
A bályoki RMDSZ körzet is megtartotta március első napjaiban az éves beszámoló közgyűlését. Dombi Sándor körzeti RMDSZ-elnök beszámolójából egy mozgalmas és hangulatos tavalyi tevékenységet mutatott be, amely az új elnök irányításával egyre több tagot számlál. Szabó József megyei megbízott az idei esztendő kihívásairól, és a kampányra való felkészülésről egyeztetett a jelenlévőkkel, kiemelve a képviselet és a mozgósítás fontosságát.

Forrás: RMDSZ


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában