Gyász

2024.03.07. 08:14

Gyászhírek, március 7.

Megtört és megsebzett szívvel búcsúzunk egykori lelkipásztorunktól, SZATMÁRI-GERGELY ELEMÉR tiszteletes úrtól, aki tragikus hirtelenséggel visszaadta életét Teremtőjének. Egyetlen reménységünk a gyász mérhetetlen fájdalmában a feltámadásba vetett hit. Az, hogy megváltó Krisztusunk az örök élet honába vezérel minket. Szívünkben és emlékezetünkben hordozzuk az együtt megélt időt, a számos emléket, 23 évi nagyszántói szolgálatát, kitartó egyházépítő munkásságát. Az Úr vigasztalását kérjük családjának és mindazoknak, akik szerették őt, akik mellette álltak, akikre számíthatott. A boldog feltámadás hitével és a mennyei viszontlátás reménységével búcsúzik a nagyszántói gyülekezet; annak presbitériuma, gondnoka és lelkésze, családjaikkal egyetemben. „Isten velünk, viszontlátásra!”

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem szeretett férjemre, BIHARI SÁNDORRA halálának első évfordulóján. Emlékét örökké megőrzöm. Bánatos felesége, Margit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában