Gyász

2024.03.04. 08:17

Gyászhírek, március 4.

Szívünk minden szeretetével emlékezünk a legdrágább édesapára, apósra, nagyapára, dédapára, MÁTHÉ LÁSZLÓRA (nyugalmazott várasfenesi lelkipásztor), aki 11 éve hagyott itt örökre bennünket. „Sosem szűnik meg a hiányérzet, csak megtanulsz élni a tátongó űrrel, amit maguk után hagynak, akik elmentek.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt HAJEK PETYÁR PÉTER. Búcsúzik tőle fia, menye, unokái, testvérei, ismerősei. Emléke örökre megmarad szívünkben. A gyászoló család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem rá, a legdrágább élettársra, KÁLLAI EMMÁRA, aki 6 éve itt hagyott. Elvesztettem örökre./ Nem vársz már ragyogó szemekkel,/ Nem örülsz szerető szíveddel./ Nincs nap, hogy ne jussál eszembe,/ Olyankor könny szökik a szemembe./ Drága emléked örökre megőrzöm! Vitéz Weinmann József.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a férjre, édesapára és nagyapára, SIMON GYÖRGYRE halálának 2. évfordulóján. „Szomorú az út, mely sírodhoz vezet,/ Hol megpihent a te jóságos szíved!/ Bennünk örökké élsz, egy életen át,/ Odafentről vigyázol reánk./ Ha könnycsepp gördül végig arcunkon,/ Az azért van, mert szeretünk és hiányzol nagyon./ Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet,/ Amit tőlünk senki el nem vehet.” Emlékedet örökké őrzi: feleséged, lányod, vejed és unokáid.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretteinkre, SERES GYULÁRA, SERES RÓZÁRA, TÓTH LAJOSRA (Fugyivásárhely). „Hol az árnyak messze szállnak, Valakit mindig hazavárnak./ Emlékek varázsa melegíti lelkünket./ Álmok, emlékek, szép szavak,/ Ez mind, ami a múltból megmaradt./ Fejet hajtunk ismét, sírotok előtt állva,/ Virággal kezünkben, mindent meghálálva./ Legyen békés álmotok odafenn a mennyben,/ Azt kívánjuk nektek, nyugodjatok békében!”A bánatos, gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, az általunk tisztelt és nagyra becsült, kiváló borász, ÚR ZSIGMOND (Hegyközszentimre) elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Dérer Ferenc és családja.

*

„Nem, nem haltam meg,/ Csak egy angyal csókolt meg./ A csókkal elrepültem,/ Elvette terhem, szabad lettem.” BOTA MARGIT, ROTAR CATIȚA, ILUȚA IRINA, ŐSZI JÓZSEF, SCHLANGER JÓZSEF, STOIAN SILVIA, KOSZTACZKY MARGIT, BICESCU SILVIU, HANGYÁL KRISZTINA JULIANNA, COCIȘ DIANA TEODORA, SZEGEDI MARTIN ATTILA, HUTAI MÁRIA, VAD LÁSZLÓ ZOLTÁN, BRADE IOSIF, BUTUTUI ADRIAN, LENCAR IRINA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában