Gyász

2024.03.13. 07:37

Gyászhírek, március 13.

Mély fájdalommal, megtört szívvel tudatjuk, hogy LŐRINCZ ZOLTÁN életének 56. évében rövid szenvedés után, de Isten akaratában megnyugodva megpihent. Temetése ma, március 13-án 14 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Szerető családja.

*

Szeretettel emlékezünk drága szüleinkre, OLÁH GYULÁRA és OLÁH ILONÁRA, haláluk 21., illetve 3. évfordulóján. „Akiket szeretünk, s már a sírban nyugszanak,/ Igazi nyughelyük a szívünkben marad./ Bárhogy múlnak az évek, a lélek nem feled,/ Mert összeköt minket az örök szeretet.” Bánatos családjuk.

*

Fájó szívvel vettem tudomást, hogy szeretett keresztanyám, SZABÓ MARGIT életének 84. évében eltávozott az élők sorából. Drága emléke örökre szívünkben fog élni. Őszinte részvétünk az egész családnak. Keresztfia, Laci és felesége, Miri.

*

„… Őriz Téged minden./ Csak a testedet vitte el az idő innen./ Maradt a mosolyod, lelked, szavad./ Egymáshoz tartozunk, mint mondatban a szavak…” Ifj. HEGEDŰS ISTVÁN – SZÍPI (Székelyhíd–Bihardiószeg) immár hat esztendeje, hogy csendesen megtért Teremtőjéhez. Szeretettel emlékeznek rá: élete párja, Kátya, szülei, testvére, Szabolcs és családja, rokonai, barátai és a Wild Hawk motoros baráti kör tagjai. 

*

Megrendülten vettük tudomásul, hogy a mindenki által szeretett és tisztelt kolléga és barát, DR. VINDIS LÁSZLÓ-ZOLTÁN ortopéd főorvos mindössze 42 éves korában, tragikus hirtelenséggel, egy pillanat alatt vált az égi ügyelet tagjává. Emberségét, szakmai tudását, jó humorát megőrizzük útmutatóul a hátramaradott kollégáknak, pácienseinek. Drága Kinga és Fannika! Együttérzünk veletek fájdalmatokban! A margittai Dr. Pop Mircea Városi Kórház munkaközössége nevében Bradács Alíz igazgató.

*

Fájdalommal búcsúzunk szeretett és tisztelt kollégánktól, DR. VINDIS LÁSZLÓ-ZOLTÁN ortopéd főorvostól, akinek egyénisége, embersége és szakmai tudása meghatározó volt a mindennapi munkánkban. Együttérzésünket fejezzük ki gyászoló családjának! A margittai Dr. Pop Mircea Városi Kórház sebészeti-ortopédiai osztályának munkaközössége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában