Gyász

2024.03.12. 08:33

Gyászhírek, március 12.

Mély fájdalommal és összetört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és nagymama, SZABÓ MARGIT életének 84. évében, 2024. március 11-én örökre lehunyta szemét. Utolsó útjára a Rulikowski temetőben kísérhetik el mindazok, akik részt vesznek 2024. március 14-én 12 órakor, a Steinberger kápolnánál kezdődő temetésén. Drága emléke a szívünkben él. A gyászoló család: lánya, Anikó, unokája, Blanka és veje, Sanyi.

*

Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették, tisztelték, hogy a szeretett nagymama és dédnagymama, SZABÓ MARGIT (leánykori nevén MORAR) életének 84. évében átadta lelkét a Mindenhatónak.  „Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” Drága emléke örökre szívünkben fog élni. Roli, Izi, Vivi, Palmi és veje, Titi.

*

Mély fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy VARGA JÁNOS életének 84. évében, hosszú szenvedés után, de Isten akaratában megnyugodva megpihent. Szomorú az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjön pihenésed felett! Temetése március 12-én 14 órakor lesz a köröstarjáni temetőben. Búcsúzik tőle családja.

*

Mély fájdalommal vettük tudomásul, hogy kedves barátunk és volt jó szomszédunk a Horea utcáról, BERECZKI ISTVÁN élete 83. évében eltávozott az élők sorából. Isten veled, drága Pityukám! Áldott legyen emléked, pihenésed csendes. Barátaid, a Lovas család: Lovas Csaba és Lovas Csilla családjaikkal és édesanyjuk, Lovas Erzsébet.

*

Az emlékezéshez nem emlék, hanem szeretet kell. Mert akit szeretünk, sosem feledjük el. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk PÜSÖK ERZSIKÉRE, (szül. DEBRECENI, Hegyközszáldobágy), aki öt éve adta vissza lelkét Teremtőjének. A te szíved pihen, az enyém vérzik, a fájdalmat csak mi, az élők érzik. Amíg élek, soha nem feledlek! Szerető férjed, Pali.

*

Megrendülve vettem tudomást DR. VINDIS LÁSZLÓ ZOLTÁN tragikus haláláról. Nem tudom elhinni, nem tudom elfogadni, hogy nem vagy többé. Életemnek, életünknek biztos pontja voltál. Nyugodj békében, fájó szívvel búcsúzik tőled volt tanárod! Őszinte részvétünk az egész családnak. Kiss István György.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett húgom, CSERVÁK IRÉN (szül. ZSOLNAI) 80 éves korában elhunyt. Pihenése legyen csendes, nyugodjon békében! Nővére, Valéria és családja, Feri és családja Bécsből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában