Gyász

2024.03.11. 07:45

Gyászhírek, március 11.

Együttérzésünket fejezzük ki KINGÁNAK és FANNIKÁNAK, a szeretett férj és édesapa, DR. VINDIS LÁSZLÓ elhunyta miatt. Tunyogi Katalin és Gyula.

*

Együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak, DR. VINDIS LÁSZLÓ ZOLTÁN elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Békés megnyugvást az elhunytnak, a családnak vigasztalódást kíván a Caritas Catolica munkaközössége.

*

Fájó szívvel búcsúzik az RMDSZ Bihar Megyei és Nagyvárad Városi Szervezeteinek vezetősége és munkatársai DR. VINDIS LÁSZLÓTÓL, aki emberségével és rátermettségével bizonyított a magyar közösségben. Pótolhatatlan űrt hagyott maga után. Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak!

*

„Én nem tudom, de áldom Istent,/ Ki nekem megváltást hozott,/ És azt, aki értem/ Csak egyszer is imádkozott.” (Reményik Sándor) PAPP MÁRIA MAGDOLNA, SARKADI ANDRÁS, BACIU GHEORGHE PAVEL, SZÉLL GÁBOR, HERGYAN MAGDALENA, PAPP IMRE, MEZA VIOLETA GEORGETA, FESUS IOAN, REDL MARGARETA, DÖRNER PÉTER, BETEA TEODOR GHEORGHE, CSERVÁK IRÉN, TAKÁCS KÁROLY, TINCĂU IOAN, GHEȚE MARGIT, BERECZKI ISTVÁN, NEGRUȚ FLOARE, DERDA MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, dédnagymama, GHEȚE MARGIT (szül. BERNÁTH) életének 89-ik évében csendben megpihent. Utolsó útjára ma, 2024. március 11-én 13 órakor, a Steinberger kápolnából kísérjük. Emlékét örökké szívünkben őrizzük! Búcsúzik tőle férje, Victor, fiai, Laci és Öcsi, menyei, Icu és Doina, unokája, Remus és családja.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, após és nagyapa, BERECZKI ISTVÁN ÁRPÁD életének 83. évében, rövid betegség után, hirtelen eltávozott közülünk. Temetése ma, március 11-én, hétfőn 14 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Drága emléke szívünkben örökké él! A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában