Támogatott tartalom

2024.03.08. 15:33

A nagyváradi ERA Park 15 éves lett!

Nyerjen egy iPhone 15-öt, és ünnepeljen velünk egy hétig, többek között egy Theo Rose-koncerttel!

A nagyváradi ERA Park 15 éves! Ez egy újabb alkalom arra, hogy együtt ünnepeljünk a közösséggel, egy hétig tartó szórakozással: különféle eseményekkel, koncertekkel, előadásokkal, tombolákkal és nyereményjátékokkal, amelyek során a bevásárlóközpont három vásárlója iPhone 15 okostelefont nyer.

15 év…. iPhone 15

Mindazoknak, akik március 17-ig a bevásárlóközpont bármelyik üzletében legalább 100 lej értékben vásárolnak egyetlen nyugtával, ki kell tölteniük a tombolára való nevezési lapot, és azt a Carrefour galéria területén elhelyezett, erre a célra kialakított szavazóurnába kell bedobniuk.

Fontos megjegyezni, hogy a nyugtát – amelynek adatait a szelvényen fel kell tüntetni – a sorsolás időpontjáig meg kell őrizni. Erre és a nyertesek kihirdetésére március 21-én kerül sor.

Egyéb információkért tekintse meg a versenyszabályzatot az era-oradea.ro oldalon.

 

Rengeteg esemény

Az ERA Park jubileumi hetét változatos programmal ünnepli, amelynek célja, hogy felejthetetlen élményt nyújtson vásárlóinak. Az alábbiakban bemutatunk néhányat a kiemelt programok közül:

Mesebeli dekoráció: március 11., hétfőtől március 17., vasárnapig a látogatókat mesebeli környezetben, óriási kivilágított virágokkal és pillangókkal várják.

Videó-szelfifülke: március 12-én, kedden és 13-án, szerdán 14 és 20 óra között az ERA Parkba érkezőket arra invitáljuk, hogy szórakozzanak és különleges pillanatokat örökítsenek meg a külön erre a célra felállított videó-szelfifülkében.

Koncertek és kóstolások: március 14-én, csütörtökön 17 órától, a kupolateremben a látogatókat Alex Ardelean zongorista koncertje és a Leonidas pralinék kóstolása várja.

Március 15-én, pénteken 17 órától az Espressione Kvartett kivételes zenei előadást kínál a klasszikus zene szerelmeseinek.

Theo Rose az ERA-ba jön:

Március 16-án, szombaton 17 órától az ERA Park ad otthont Theo Rose rendkívüli koncertjének, amelyet a nagyszínpadon változatos művészeti program kísér, többek között a Unique Dance, Bratu Kiki és Larisa Oneț táncos és szórakoztató produkciói.

Lesz egy különleges büfékocsi és egy mini vidámpark is a gyermekek számára.

Papírparti a Vidámság Barátaival: március 17-én, vasárnap 17 órától minden gyermeket meghívunk egy szuper bulira, ahol különböző kreatív és szórakoztató tevékenységek várnak, mint például lufimodellezés, arcfestés, kreatív műhelyek és még sok más.

A részvétel minden eseményen ingyenes.

Az ERA Park évfordulójával kapcsolatos további információkért és újdonságokért ne felejtse el követni hivatalos oldalunkat: era-oradea.ro, valamint a Facebook és Instagram oldalainkat.

Várjuk, hogy együtt ünnepelhessünk!

CH22648 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában