Job Expo

2024.03.29. 07:18

A Marvicon és a Gi Group számos álláshelyet kínál a Nagyvárad Job Expón

Huszonnégy munkáltató és egy szakképző iskola iratkozott fel eddig az Inform Media Press által szervezendő állásbörzére; összesen 1061 szabad álláshely közül lehet majd válogatni több területen.

BN-összeállítás

A megye legjobban várt állásbörzéjét, a Nagyvárad Job Expót 2024. április 5-én, pénteken 10 és 18 óra között tartják az Era Shopping Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett). A Marvicon és a Gi Group is jelen lesz az állásbörzén, több mint 90 álláshellyel.

Gi Group

A Gi Group 2009 áprilisában nyitotta meg első irodáját Romániában, amikor a vállalat többségi részesedést vásárolt a Barnett McCall Recruitment (BMR) toborzási és tanácsadó cégben, amely 1999 óta van jelen a romániai piacon.

Az AFSRU – Humánerőforrás-szolgáltatók Szövetségének alapító tagjaként a Gi Group Románia részt vesz a román hatóságokkal való kapcsolattartásban, és lehetősége van arra, hogy pozitívan befolyásolja a munkaügyi jogszabályokat és a Munka Törvénykönyvét. A Gi Group Romániának jelenleg Bukarestben van a központja és hét fiókja van Brassóban, Bukarestben, Kolozsváron, Iaşi-ban, Nagyváradon, Pitești-ben és Temesváron.

 

„Kulcsfontosságú globális szereplőként szolgáltatásainkkal szeretnénk hozzájárulni a munkaerőpiac fejlődéséhez, és kiemelni a munka személyes és társadalmi értékét. Mivel a Gi Group minden területen képes kiszolgálni az ügyfelek igényeit, kialakult szakértelme a nagy szervezetekkel való együttműködésben, amelyek számára különféle szolgáltatásokat valósított meg globálisan: értékelőközpontok, jelenlét a munkáltatónál, szakosodott részlegek, nemzetközi megközelítés a helyi jogszabályokkal összhangban stb. Romániában a munkaerő-kölcsönzés, a személyzeti adminisztráció és menedzsment, a munkaerő-felvétel (a belépő szinttől a felső vezetésig, a szakosodott részlegeken keresztül), a tanácsadási és képzési szolgáltatások, a helyszíni szolgáltatások, az áthelyezés és az kiszervezés, valamint a humánerőforrás területén egyéb kiegészítő szolgáltatások nyújtásával tudjuk támogatni partnereinket”, közölték a társaság képviselői.

Az állásbörze jelenlegi kiadásán a GI Group 51 munkahelyet kínál: termelésirányító – 1 hely, projektmenedzser – 1, folyamatmérnök – 1, logisztikai értékesítési koordinátor – 1, termelési operátorok – 15, szakképzetlen munkások – 20, termelési operátorok – 10 és villanyszerelő – 2 hely.

A társaság versenyképes fizetést, napi 40 lejes étkezési utalványokat, ingyenes szállítást, fejlődési lehetőségeket, bónuszokat és különféle juttatásokat kínál.

 

Marvicon

A 2015-ben alapított, a Jost Grouphoz tartozó nagyváradi székhelyű Marvicon a teherszállítás hatékonyságának szimbóluma. A 180 teherautóból és 200 pótkocsiból álló, lenyűgöző flottájával a Marvicon 2023-ban több mint 21 millió kilométert tett meg Európában és Romániában. A több mint 30 európai országban jelen lévő vállalat személyre szabott, tengeri konténeres, ponyvás pótkocsis és hűtőkonténeres szállítási szolgáltatásokat kínál – magas színvonalú, integrált szállítási megoldásokat, amelyeket ügyfelei egyedi igényeinek támogatására szabtak.

 

Marvicon – Időben a célállomáson. Időben haza. Ez a Marvicon elkötelezettsége ügyfelei, partnerei és alkalmazottai iránt. Kiváló minőség: biztonságos munkakörnyezet és a szükséges felszerelések biztosítása, ezzel támogatva a munkavállalók teljesítményét és elégedettségét. Rugalmasság: az egyéni igényekhez igazított munkavégzés. Szakmai fejlődés: az alkalmazottak képzésébe és folyamatos fejlesztésébe való befektetés lehetőséget biztosít a karrierépítésre. Társadalmi felelősségvállalás: a vállalat elkötelezett a közösségi szerepvállalás iránt, támogatja a helyi kezdeményezéseket és a közlekedésbiztonsági oktatást.

 

A társaságnak 42 munkavállalóra van szüksége, a következő beosztásokban: hivatásos gépkocsivezető – 40 hely, nemzetközi diszpécser – 1 és humánerőforrás-elemző – 1.

A Marvicon vonzó fizetést és átfogó juttatási csomagot kínál a munkavállalóknak, modern és jól karbantartott flottát, folyamatos támogatást nyújt. A társaság tiszteletben tartja a munka és a magánélet egyensúlyát, és rugalmas munkaidőt biztosít. Emellett a munkavállalóknak folyamatos szakmai fejlődésre van lehetőségük, ami hozzájárul a vállalaton belüli előrelépésükhöz.

 

A Nagyvárad Job Expo résztvevői

Az állásbörze résztvevői az újságokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül a médiában is megjelenhetnek.

Eddig a következő munkáltatók jelentették be részvételüket: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, De’Longhi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers, Cemacon, H&T NPE East Europe, APD Group, Gi Group, Lugera – The People Republic és az Adecco humánerőforrás-közvetítő.

Az esemény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press Kft. 

Április 5-én tehát rengeteg ajánlat várja az álláskeresőket a nagyváradi állásbörzén és azokat is, akik az eddigihez képest új területen szeretnének munkát találni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában