Figyelem!

2024.02.23. 19:16

Módosul néhány busz útvonala

Archív felvétel

Fotó: Alexandru Nițescu

Az utasok kérésére február 26-tól, vagyis mától megváltozik néhány autóbusz útvonala – tudatja közleményében a Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat.

A 10-es autóbusz az Ovid Densuşianu út irányába letér a Seleuşului utcai komplexumnál és a következő útvonalon halad tovább: Seleuşului 16. szám – Mareşal Averescu út – Averescu-híd – Szakszervezetek Művelődési Háza – December 1. park (toronytömbház) – városháza tornya, majd tovább a megszokott útvonalon. A Războieni, Războieni autóbuszpályaudvar és a velencei vasútállomás megállókat kiiktatják mindkét menetirányban.
A 13-as, 15-ös és 722-es buszok útvonalát meghosszabbítják a nagypiac/ANAF megállóig. Ezen járatok esetében kiiktatják a Gojdu téri megállót.
A 11-es busz útvonalát meghosszabbítják a nagyállomástól a Gojdu térig, egy megállót beiktatnak a Körös-áruháznál. A biharpüspöki állomás felé haladva a buszok megállnak még a Körös-áruháznál és a Ştefan cel Mare buszpályaudvarnál. A Kanonok-sori buszmegállót kiiktatják a 11-es busz útvonalából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában