Állásbörze

2024.02.16. 08:00

Állást keres? A Nagyvárad Job Expo új kiadása ismét az Era Shopping Parkban lesz megtartva

Forrás: Alexandru Nițescu

Fotó:

Az idei első kiadásra áprilisban kerül sor az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).

Az április 5-én 10 és 18 óra között megrendezendő Nagyvárad Job Expo tavaszi kiadása munkaadóknak és állást keresőknek egyaránt szól. Az eseményt az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója.

Az állásbörze résztvevői a napilapokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül is megjelenhetnek a médiában.

A regisztrációval kapcsolatos információkat a kiállítók a következő elérhetőségeken kaphatnak – telefon: 0728-116-455 vagy e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro.

Több ezer nagyváradi lépte át az állásbörze küszöbét tavaly ősszel

A tavaly megrendezett 7. kiadás több ezer érdeklődőt vonzott. A cégek mintegy 1300 állást kínáltak különböző területeken, különböző képzettségi és végzettségi szinteknek megfelelően.

A rendezvényt az Era Shopping Park kupolája alatt tartották 29 vállalat, valamint egy szakképző tanfolyamokat kínáló középiskola részvételével.

A rendelkezésre álló adatok szerint mintegy 2500 Bihar megyei lakos látogatott ki az eseményre, akik kíváncsiak voltak a munkáltatók által kínált ajánlatokra, és több százan hagyták önéletrajzukat a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában