Kezelés

2024.01.19. 10:31

Igényelhetők a gyógyüdülési jegyek

Illusztráció

Fotó: Nagy Noemi

A Bihar Megyei Nyugdíjpénztár értesíti a kedvezményezetteket, hogy január 22-től a következő üdülőhelyekre kérvényezhetik a gyógykezelési jegyek kiutalását: Amara, Bala, Büdöspataka (Bizusa), Buziásfürdő (Buziaș) Kovászna, Algyógy (Geoagiu), Lacul Sărat, Menyháza (Moneasa), Nicolina, Olănești, Pucioasa, Monteoru, Püspökfürdő.
A kérelmek azonosításához és nyilvántartásba vételéhez a szabványkérvényekhez a következő dokumentumokat kell csatolni: a nyugdíjasoknak a személyi igazolványt, 2006/448-as törvény kedvezményezetteinek a személyi igazolvány mellett a rokkantsági besorolási igazolást és a gyógyulási tervet (ha a rokkantság nem állandó), a 2000/189-es törvény és a 118/1990-es törvény kedvezményezetteinek, a háborús veteránoknak és a biztosítottaknak a személyi igazolványt, a munkanélkülieknek a személyin kívül a munkanélküli segélyt igazoló kupont a kérvényezést megelőző hónapból.
Kérvények igényelhetők a megyei nyugdíjpénztár székhelyén, vagy letölthetők az intézmény honlapjáról (www.cjpensiibihor.ro) a Formanyomtatványok – gyógyüdülési jegyek (Formulare tip - Bilete de tratament) menüpont alól. A kitöltött kérvényeket és a csatolt dokumentumokat a 11-es és 12-es ügyintéző ablaknál kell leadni. A munkaprogram a következő: hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között és pénteken 8-12 óra között.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában